Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 19 de maig de 2006

Neopàtria aconsella a Tura recuperar el Sometent

Davant l'increment de robatoris violents a Catalunya i la resposta de Montserrat Tura de recomanar als particulars que inverteixin en seguretat passiva, Neopàtria es pregunta i perquè no en seguretat activa?
Dispositiu especial dels Mossos per combatre els assalts violents a xalets: La lluita contra aquests perillosos delinqüents no està únicament en mans dels cossos policials, en opinió de la consellera. En aquest sentit, Tura va aconsellar als propietaris de xalets que inverteixen en elements de seguretat passiva per dificultar els robatoris… I per què no seguretat activa? Agilita les llicències d’armes, consellera, i veuràs que ràpid desapareixen aquestes bandes tan bon punt comencin a patir baixes i se’n van a llocs més tolerants.