Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 1 de setembre del 2006

A can PSC fan dissabte

La revolució es menja els seus fills i el PSC encara més. Després del desastre del tripartit, de l'absurda gestació de l'Estatut i de la raquítica participació en el referèndum, els socialistes han posat a la rentadora ideològica la samarreta social-nacionalista per poder presentar-se a les eleccions nets i polits de derives maragallianes.

Pel desguàs de la rentadora fins ara s'hi han escolat Pasqual Maragall, que anirà de pet al cementiri d'elefants, i Joan Clos, que li han donat la patada cap amunt i que deixarà d'existir políticament d'aquí divuit mesos.

A més a més, ara sabem, a través de La Vanguardia, que Diana Garrigosa, esposa de Maragall, se'n va del PSC abans que l'arraconin.

Una vez que Pasqual Maragall tomó la decisión de no volvera presentarse como candidato a la Generalitat, su esposa tomó otra: darse de baja como militante del PSC. Diana Garrigosa envió una carta al partido en la que solicitaba que se diera por finiquitada su afiliación en la federación de Barcelona. Aún no ha recibido respuesta
I encara no s'ha acabat tot. Espereu al pròxim capítol. Promet.