Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 10 d’octubre del 2006

Esperant la manifestació

Anna PolitkóvskaiaEstic a l'espera que el Col·legi de Periodistes de Catalunya, els sindicats del gremi i, fins i tot, el CAC, convoquin una manifestació per exigir al Kremlin tota la veritat sobre l'assassinat de la periodista russa Anna Politkóvskaia. Espero, doncs, amb la mateixa infinita paciència amb la que continuo esperant la protesta pels assassinats dels periodistes bielorussos, Vassili Grodnikov i Veronika Cherkasova, que denunciaven sense treva el règim neocomunista d'Alexandre Loukachenko.

No vull pensar ni per un moment que per a les institucions del periodisme oficial català el crim de la Politkóvskaia a Moscou sigui menys que, posem pel cas, la mort del càmara José Couso a l'Iraq.