Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

diumenge, 19 de novembre de 2006

Evitem que Moscou lliuri la dissident Zahra Kamalfat a les autoritats iranianesVía Barcepundit m'assabento que la dissident iraniana Zahra Kamalfar i els seus fills porten 73 dies a l'àrea de trànsit de l'aeroport de moscovita de Sheremetyevo amb l'amenaça que demà dilluns les autoritats russes permetran que els serveis de seguretat iranians la detinguin i la retornin al seu país. Zahra va ser empresonada a l'Iran per haver-se manifestat contra el règim dels aiatolàs i va aconseguir escapolir-se durant un permís de dos dies per visitar els seus fills.

En el vídeo anterior, exclusiva de Pajamas Media que l'ha tret d'amagat de Moscou, Zahra Kamalfar explica la seva situació.

Encara sou a temps de firmar el manifest en favor de l'asil polític de Zahra, que es presentarà a l'Agència de les Nacions Unides pels Refugiats i davant les autoritats russes.