Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 13 de febrer de 2007

Canvi climàtic: escèptics contra apocalíptics

Quan més grossa és una mentida més possibilitats hi ha que tothom se la cregui. Però quan punxa, es desinfla més ràpidament que un globus de fira. Això és el que està començant a passar amb les mentides del "lobby climàtic" i la seva Bíblia de l'escalfament global. Les veus discrepants estan trencant el mur de silenci del suposat "consens científic" i estan fent trontollar les "certeses" sobre les que s'ha edificat la més gran mixtificació científica dels últims cent anys.

Us recomano, tant a convençuts com a escèptics, la lectura dels següents articles. Són una gota d'aigua en el desert de la correcció política, però aviat seran un mar.

Cambio climático (I) : Una verdad incómoda. Xavier Sala-i-Martin.
Cambio climático (II): El Pollo. Xavier Sala-i-Martin.
Cambio climático (III): A la vuelta de la esquina. Xavier Sala-i-Martin.
Global-warming skeptics cite being 'treated like a pariah'. Eric Pfeiffer
An experiment that hints we are wrong on climate change. Nigel Calder
Cosmic rays blamed for global warming. Richard Gray
Global Warning. David Warren

Climate hysteria. Bjorn LomborgP.D.- Xavier Sala-i-Martin té previst publicar a La Vanguardia dos articles més sobre el tema.