Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 7 de febrer de 2007

Diferències de tracte


No puc evitar de pensar en l'escàndol mediàtic que s'hauria format amb el vessament de petroli a les costes d'Algecires si governés el PP. Però, no. El "chapapote" de Zapatero és un accident, mentre que el "chapapote" d'Aznar va ser un atemptat. I això, que a Algeciras han trigat una setmana a començar l'extracció de combustible; que han prohibit l'accés de voluntaris per netejar les platges per evitar manifestacions de protesta i que les autoritats portuàries no han consultat encara els enregistraments de les converses -que podrien haver "desaparegut"- entre el port i el barco embarrancat per saber si es van donar les instruccions més convenients.


Tampoc puc evitar de pensar en l'escàndol que estariem menjant nit i dia si l'assassí de l'alcalde de Fago fós del PP i la víctima del PSOE.