Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 19 de febrer de 2007

Petit detall sense importància

Aquesta matinada han executat un dels responsable de l'atac de la setmana passada contra un autobús de la Guàrdia revolucionària de l’Iran i on van morir 11 persones. Nasrollah Shanbehzahi ha estat penjat al mateix indret on es va cometre l'atemptat, reivindicat per un grup sunnita radical. Cap font ha confirmat la celebració prèvia del judici, però l'agència oficial de notícies iraniana ha dit que l'executat va confessar la seva participació en l'atac en una entrevista a la televisió.

Espero amb impaciència l’àmplia cobertura mediàtica i l’enèrgica condemna internacional d’aquest fet. Em conformo amb que sigui similar a la que es va fer per protestar per les execucions dels criminals baazistes a l’Iraq, després de mesos -petit detall sense importància- de judici públic.