Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 17 de juliol de 2007

Sisè suïcidi aquest any a Peugeot Citroën

Si els suïcidis haugéssin tingut lloc a la Ford dels Estats Units i no a la Peugeot Citroën de França serien notícia de portada cada dia a tots els mitjans. Ens explicarien del dret i de l’inrevés la maldat del capitalisme salvatge nord-americà que explota sense pietat als seus treballadors, fins i tot els directius, que pobrets no tenen altra sortida que el suïcidi, ja que per no tenir no tenen ni dret al carnet d’atur.

Llàstima, però, que el fenòmen tingui lloc a França, on regeix un model social avançat i genuinament europeu que és, com tots vostès saben, l’enveja del món sencer. Davant la impossibilitat en que es troba la premsa progressista –o socialdemòcrata, que adjectivaria Espada- de trobar-hi un perquè que li permeti alliçonar-nos convenientment, prefereix no parlar-ne o passar-hi de puntetes. Ja ho veuen, el periodisme modern o és oracle o no és res.