Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 20 de setembre del 2007

Al Qaeda ens informa que està guanyant

Com aniran les coses perquè Al Qaeda no en tingui prou amb el suport que rep cada dia de la internacional mediàtica i es vegi obligada a emetre un nou vídeo, quatre dies després que ho fes l’espectral Bin Laden, per informar-nos que estan derrotant els Estats Units a l’Iraq i l’Afganistan.

"La que dicen es la potencia más poderosa en la historia de la humanidad está siendo hoy en día derrotada frente a las vanguardias musulmanas de la yihad (guerra santa), seis años después de las dos incursiones sobre Nueva York y Washington", ha explicado Al Zawahiri, mientras sostenía un fusil automático apoyado en su cuerpo, en lo que parecía una oficina provista de estanterías con libros religiosos.

"Los cruzados han sido testigos de su derrota en Afganistán, a manos de los leones de los talibán", ha asegurado. "Los cruzados han sido testigos de su propia derrota en Irak a manos de los muyahidín, que han llevado la batalla del Islam al corazón del mundo islámico", ha finalizado.

ADDENDA.- Bin Laden, en un vídeo a emetre pròximament, declara la guerra al president del Paquistan, Pervez Musharraf.

Com veuen, Al Qaeda cada dia té més enemics i també en el seu “propi” territori, ja sigui a l’Iraq (on el general Petraeus està guanyant la partida militar i comença guanyar també la partida política i mediàtica), el Líban, Palestina o el Paquistan. Aviat estaran en guerra contra tothom i al mateix temps. Sense dubte, una bona notícia.