Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 15 de novembre del 2007

Papanates

Escoltat avui per la ràdio. Una estudiant llegeix un manifest després d’una protesta a Barcelona contra el “pla Bolonya” i diu això en referència a la Universitat:

“No progressa adecuadament perquè ens entrenen per a ser precaris, a ser productius i competititus. Creiem que la Universitat és un espai de crítica, de reflexió i de creixement personal per a tota la societat”.


Quan aquesta noia sigui gran i vagi al metge voldrà que el metge sigui competent i li curi la malaltia o que l’arquitecte que li faci la casa sàpiga fer els càlculs perquè no se l’hi esfondri o que l’advocat que li porti el divorci li asseguri la custòdia i una bona pensió pels seus fills. És clar que, potser, quan l’error de diagnòstic sigui irreversible, la casa li caigui pel damunt o es quedi sense fills i sense un duro, sempre tindrà el consol de dir: no m’ho van encertar, però quina alçada personal teníen!