Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 18 de desembre del 2007

El primer de la classe

Per una vegada estic d’acord amb Gaspar Llamazares. No sé que hi fa Aznar, el Rei i Zapatero fent la gara gara a aquest impresentable de Gadafi. Un sàtrapa que quan va veure que els marines derrocaven Saddam Hussein no va perdre ni un minut en anunciar que renunciava al seu programa nuclear. Més encara, a proclamar que a partir d’aleshores es portaria bé i seria el primer de la classe. A canvi, acceptaria generoses almoines per poder comprar-se una casa i no haver de seguir dormint a la haima.

"Gadafi es un tirano que además de apoyar el terrorismo lo ha promovido desde las cloacas del Estado libio --comentó Llamazares--. Nuestra democracia se desvirtúa cuando, por intereses económicos, se mira hacia otro lado para cerrar negocios con regímenes totalitarios como Libia o Arabia Saudí, donde no se respetan los más elementales derechos humanos".
Gaspar, l’has encertat. Ara només falta que l’encertis també amb Fidel Castro i podràs ser tu el primer de la classe.