Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 20 de desembre del 2007

No és l’Afganistan, és Veneçuela!



L’article “De Ilich Ramírez a Osama bin Laden” de l’exdiputat bolivià, José Brechner, sintetitza diverses informacions aparegudes de manera dispersa, especialment a la pàgina de l’oposició iraniana Iran-Resist, i que la premsa espanyola no sol recollir: l'obertura d'un nou front de la jihad a l'Amèrica Llatina.

Chávez ha invitado a “misioneros” chiitas de Irán para convertir a los Guajiros y demás indígenas de la amazonia. Toda la tribu Wayuu se ha vuelto musulmana, las mujeres se ponen el velo y los hombres practican tiro con fusiles Kalashnikov. Algunos se hacen fotografiar con el cinturón suicida cargado de bombas y el gobierno venezolano difunde las imágenes, publicitando su avenencia con Ahmadineyad y los grupos terroristas del Medio Oriente.
Per més informació veure la pàgina Autonomia Islámica Wayuu.

ADDENDA.- Ahir, el fiscal argentí Alberto Nisman afirmava que l’Iran estava al darrera de l’atemptat que es va cometre fa 10 anys contra l’ambaixada d’Israel i el centre de la comunitat jueva a Buenos Aires. L’atemptat va matar 85 persones i en va ferir 230.