Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 20 de desembre de 2007

La criminalització dels pares

Els pares ja no podran, a partir d’ara, donar un mastegot catàrtic als seus fills sense córrer el risc que l'acció de la justícia els caigui al damunt. Ho acaba d’aprovar el Congrés dels Diputats en l’última sessió de la vuitena legislatura.

Pel contrari, el poder polític i administratiu pot destruir una famíília i portar a les portes de la mort una mare sense haver de passar per l’adreçador de la justícia. Com a molt, haurà d’indemnitzar els perjudicats amb diners, no de la seva butxaca, sinó de la butxaca de tots. Aquest és el cas escandalós que ha passat a Andalusia.

Carmen Fernández, la mujer que debía ser indemnizada con 1,7 millones de euros por la retirada irregular de sus hijos Iván y Sara, ha fallecido como consecuencia del cáncer que sufría y que, según los jueces, se debía al "calvario" padecido para recuperar a los menores. La Junta de Andalucía le quitó los dos hijos a la mujer en 1996, cuando tenían 4 y 5 años, porque la madre era alcohólica, aunque se recuperó meses después, pero ya era tarde para recuperar a sus pequeños.