Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 17 de gener de 2008

Exactament el contrari del que passa aquí

Demòcrates i republicans s'uneixen per fer front a la recessió econòmica als Estats Units.
Washington.(EFE).- Líderes demócratas y republicanos del Congreso de Estados Unidos acordaron hoy elaborar un plan de estímulo económico que ayude a conjurar una temida recesión en la economía. La presidenta de la Cámara de Representantes, la demócrata Nancy Pelosi, y el líder de la minoría republicana en esa Cámara, John Boehner, dijeron a los periodistas que alcanzaron un acuerdo para elaborar "un paquete que verdaderamente sirva de estímulo".
Exactament el contrari del que passa aquí, on el govern s'entesta a fer veure que no passa res en un patètic intent per arribar il·lès a les eleccions del 9-M, mentre que el principal partit de l'oposició només ha presentat fins ara que propostes econòmiques incoherents i una bronca interna de l'alçada d'un campanar.