Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 23 de gener de 2008

Saura, perquè no plegues d'una vegada!

Així de petit
Saura ha comparegut avui al Parlament de Catalunya a petició pròpia per demanar que no es faci alarmisme per la detenció d'un grup d'islamistes a Barcelona i per assegurar que els detinguts no tenien "objectius definits" ni hi havia indicis "d'atemptat".

Poc després d'aquesta maravellosa compareixença, el jutge Ismael Moreno ha decretat presó per a 10 dels islamistes detinguts, acusats d'haver planejat pel cap de setmana passat un atemptat suïcida contra el transport públic de Barcelona.

La compareixença de Saura pasarà a la història com la de Zapatero el dia abans de l'atemptat contra la T-4 de Barajas. Saura, màxim responsable de la seguretat de tots els catalans, no només no se'n assabenta de res sinó que a sobre es dedica a explicar al Parlament el que no sap.

Tampoc ara plegarà?