Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 14 de juliol del 2008

Obama, el tercer Bush

Com aquest noi segueixi així, fins i tot jo votaré per ell. I és que cada dia s'assembla més a un republicà convencional. Guy Sorman:
Obama abandonne un par un, les principes qui lui ont valu sa nomination: il financera sa campagne sur des fonds privés (ses principaux mécénes: les avocats , les banquiers et les entrepreneurs du net - les petits donateurs ne représentent que 45 % de ses ressources ), il soutient la peine de mort en cas de viol d'enfant, il soutient les écoutes téléphoniques et le port d'arme, il dénonce les pére noirs qui abandonnent leurs enfants, il souhaite confier l'aide sociale à des communautés religieuse, et il renonce à quitter l'Irak sans s'être auparavant concerté avec les militaires sur le terrain. Autant de totems de droite, trés Bushistes, trés " Révolution conservatrice ", tous embrassés par Obama. Avec alégresse . Que reste-t-il à McCain ? Pas grand chose .

ADDENDA.- Amb aquests amics, Obama no necessita enemics.