Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 24 d’octubre de 2008

Doncs sembla que la cosa s'anima

Quan semblava que tothom havia tirat la tovallola per McCain, resulta que de cop i volta remunta en algunes enquests fins a quedar a només un punt de diferència amb Obama. No tindria més importància si no fos perquè es tracta d'una enquesta d'IBD/TIPP, que a les presidencials del 2004 va ser la que va filar més prim.

El més interessant d'aquesta enquesta no és tant el percentatge de cada candidat, sinó algunes de les dades sobre la procedència social, geogràfica o laboral de la intenció de vot. Resulta sorprenent, per exemple, el vot dels joves d'entre 18 i 24 anys, o el vot en funció del nivell de renda, així com per confessió religosa.