Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 28 de gener de 2009

Maresme Digital, candidat als Fiasco Awards 2009

Maresme Digital figura entre els 10 candidats d'aquest any als Fiasco Awards, junt amb el Windows Vista, l'aplicació de les administracions autonòmiques Autonomix, el programa governamental d'instauració de la ràdio digital, Second Life, el competidor de Second Life, Google Lively; Mobuzz-TV, SAGA, One Laptop per child.

El fiasco de Maresme Digital se centra básicamente en el hecho que los repetidores de TDT sólo difundían los canales digitales de àmbito catalán. Los vecinos de la comarca que querían ver algún canal digital estatal necesitaban una segunda antena dirigida a la torre de Collserola, en Barcelona, que sí que difundía la totalidad de los canales. Además, el despliegue falló en la cobertura de algunos puntos del Maresme.


Els premis es lliuraran el pròxim 26 de febrer a Barcelona. Podeu votar aquí.