Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 4 de març del 2009

Obama, el Montilla d'Amèrica

Obama ha presentat al Congrés un projecte de llei per subvencionar activitats tan surrealistes com els informes encarregats per la Generalitat. El senador i excandidat a la presidència dels EUA, John McCain, ho ha denunciat.
“During these very challenging economic times facing all of our citizens, someone needs to explain why we should be funding projects such as $1.7 million for pig odor research in Iowa and $2 million for the promotion of astronomy in Hawaii and when we have people who are struggling to keep or find jobs, stay in their homes, and put food on their families table,” McCain continued. “This bill exemplifies why we need to enact comprehensive earmark reforms to help rein in wasteful spending.
A banda d'això, també es preveuen 200.000 dòlars per a un programa per esborrar tatuatges a delinqüents penedits o 80.000 per a la recerca del genoma de peix-gat de Louisiana.