Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 13 de març del 2009

Polítics per Madoff



Josep C. Vergés m'envia aquest mail:
L'estafador condemnat Bernard Madoff és un Robin Hood postmodern, robant dels fastigosament rics per a donar als pobres politicastres demòcrates. Però Madoff va guardar pràcticament tot el canvi, facilitant només $238.000 als demòcrates les darreres dues dècades, i $372.000 addicionals via la seva empresa fantasma. Els demócrates surten baratos, però fou el col.lapse del mercat, no els politicastres el que ha exposat el seu frau. Una lliçó moral capitalista per als demòcrates? Almenys que tornin els cèntims malaguanyats a les víctimes fastigosament pobres!

Campanya demòcrata per al senat: $102.000
Demòcrates Clinton, Schumer (foto), Wyden, Markey, Lauetenberg, Merkley, Rangel, Towns, Dodd, Ackerman, Dingell, Obey, Matheson: $56.850
A favor de l'abort: $250
Associació Industria Valors: $41.000
Font: Center for Responsive Politics