Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 3 de març de 2009

ProporcionalitatLa Conferència internacional de donants va aconseguir arrplegar ahir a El Caire un total de 3.500 milions d’euros per a la reconstrucció de Gaza, i ni un sol cèntim per compensar les destrosses provocades pel continu llançament de cohetes de Hamàs contra poblacions israelianes durant els últims anys. Segurament, com diu Jorge Marirrodriga, es tracta d’una lliçò de proporcionalitat políticament correcte.

De verdad quieren reconstruir Gaza? ¿Se trata de verdad de desarrollar el territorio? Entonces no den nuestro dinero. En vez de ello controlen ustedes la reconstrucción, que se hará con nuestro dinero. No fomenten más la corrupción con nuestro dinero y quítenle de esta manera a Hamás el monopolio de la educación y la sanidad. Construyan con nuestro dinero hospitales, escuelas e infraestructuras pero también cines, teatros y lugares de esparcimiento. ¡Abran un McDonald’s en Gaza! Nunca lo harán ¿Saben quién se negaría? Los mismos a los que las únicas infraestructuras que les interesan son los túneles. Los mismos que ahora piensan en cómo emplear nuestro dinero para tener sometida a su gente y atacar a Israel… proporcionadamente.