Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 1 d’abril de 2009

Hillary, no perdis el temps

Hillary Clinton va dir ahir a la Haia, en el marc de la conferència sobre l'Afganistan, que "en el curs de la conferència d'avui, el nostre representant especial per a l'Afganistan i Pakistan ha mantingut un breu i cordial intercanvi d'impressions amb el cap de la delegació iraniana".

Avui, el viceministre d'Afers Estrangers iranià, Mohamed Mehdi Ajoundzadeh, l'ha desmentida negant que hagi mantingut cap trobada amb l'enviat especial nord-americà per a l'Afganistan i Pakistan, Richard Holbrook, a La Haia.

Paral·lelament, els talibans també han fet pà i bolet a Clinton al qualificar de "llunàtica" la proposta de "reconciliació honorable" que va oferir ahir i han assegurat que la retirada de les tropes estrangeres és l'única forma d'acabar la guerra a l'Afganistan. 

Anar de guay està molt bé. Estendre la mà i oferir diàleg, també. Tot això funciona raonablement bé quan t'enfrontes a persones i governs que comparteixen aquests valors. Lamentablement, però, no serveixen de res quan l'interlocutor ni els reconeix ni els accepta. Hillary, no perdis el temps.