Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 3 d’abril de 2009

Quatre notes sobre el G-20

Guy Sorman:

Primera.- El G-20 no ha refundat ni ha handicapat el capitalisme i el lliure comerç. Pel contrari, els ha refermat i ha denunciat el proteccionisme.


Segona.- No ha dit res sobre la crisi dels bancs i la manca de liquidesa i han passat la patata calenta a Obama esperant que netegi els actius tòxics amb diners del contribuent nord-mericà.

Tercera.- Han inflat de calers l’FMI perquè s’encarregui dels pobres, però no han pres cap mesura concreta per evitar els precedents de concessions de crèdits a sàtrapes de tota mena.

Quarta.- Costa Rica, Malasia, Filipinas i l’Uruguay han aparegut com els dolents de la pel•lícula. Ningú no ha estat capaç, però, d’explicar que hi tenen a veure els paradisos fiscals amb aquesta crisi.