Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 14 d’octubre del 2009

El Radar. info

Des que Barcepundit va anunciar dijous passat el llançament del portal El Radar.info l'he consultat gairebé cada dia per comprovar-ne la seva efectivitat. Tot i el meu escepticisme inicial, he de reconèixer que és una eina molt útil. Probablement, una de les pàgines més útils per trobar informació de manera ràpida i segura a la xarxa, en castellà. 

D'El Radar.info m'han agradat, sobre tot, tres coses: 

La primera: Ho tens tot en una sola pàgina. No t'obliguen a navegar. Com a molt, has de fer una mica d'scroll.

La segona: Et fan la feina de buscar les notícies més interessants entre els mitjans de comunicació més importants en español i t'hi adrecen només amb un link.

La tercera: Es un pàgina austera on no hi ha res que no sigui informatiu. La seva simplicitat permet una ràpida descàrrega de la pàgina, sense haver d'esperar.

He observat que l'única llibertat que es permeten és redactar uns titulars, no només amb gràcia sinó també amb intenció, amb punta. Es una pàgina seriosa, però gens avorrida.

Sort!