Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 25 de juny de 2010

Morales promou ara una aliança racista

El presidente de Bolivia, Evo Morales, llamó este viernes a los indígenas, negros y mestizos de los países del ALBA a crear una "alianza" para fomentar el desarrollo, acabar con el capitalismo y proteger a la Tierra.

"Hay que acabar con el capitalismo y proteger a la Tierra, a la naturaleza", expresó el mandatario al intervenir en la décima cumbre de la Alianza Bolivariana para los Pueblos de América (ALBA) junto a sus homólogos de Venezuela, Hugo Chávez, y de Ecuador, Rafael Correa.

En un discurso en el que criticó a Estados Unidos, Morales dijo que "es importante una alianza de las distintas capas sociales: indígenas, negros, obreras y mestizas".

Més informació,aquí.