Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 16 de juny del 2010

Rosalía Mera, la segona 'self-made women' més rica del món


L'empresària espanyola Rosalía Mera, cofundadora de Zara, és la segona dona més rica del món d'entre les que han fet la seva fortuna amb el seu propi treball, segons la revista Forbes. Els 3.500 milions de dòlars que té la exdona d'Amancio Ortega la situen en el segon lloc d'un rànquing que encapçala la xinesa Wu Yajun, amb una fortuna de 3.900 milions.

La revista destaca que són només catorze les dones en el món que compten amb més de mil milions de dòlars gràcies al seu propi esforç i no a altres factors, com les herències. Rosalía Mera, de 66 anys i que encara controla el 7% del grup tèxtil Inditex, ha passat al davant de multimilionàries tan conegudes com la periodista afro-americana, Oprah Winfrey, o l'escriptora britànica JK Rowling, creadora de Harry Potter.