Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dissabte, 19 de juny de 2010

"Vladimir Obama" contra BP


"Durant més d'un mes, Obama ha contemplat com la marea negra s'estenia pel Golf de Mèxic amb el mateix sentiment d'horrorosa impotència que cada americà. Finalment, a causa de les burles dels seus compatriotes subratllat la seva impotència, va passar a l'acció. I va atacar l'únic blanc disponible: BP. (...) Això pot ser bo per a Obama. Però és dubtós que sigui bo per als Estats Units. Els empresaris estan retinguts, deprimits per l'economina i nerviosos per l'actitud cap a ells del seu president. I aquest episodi no els encoratjarà".

"Vilipendiar BP evita ocupar-se dels altres responsables, entre els que hi ha el govern nord-americà.(...) L'esfondrament de BP a la borsa suggereix que Obama ha convençut als mercats que és l'homòleg nord-americà de Vladímir Putin, disposat a assetjar les empreses per fer-les obedients. (...) Els danys al medi ambient dels EUA ja són prou greus.El President córre el risc de danyar també l'economia".

Llegiu l'article aquí.