Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 27 de setembre de 2010

El que va dir Abbas als palestins dels EUA i que els media occidentals no van recollir

Abbas : "cada mes transfereixo 121 milions de dòlars, el 58% del pressupost total de l'autoritat palestina, a Gaza. Tot i això, Hamas no assumeix les serves responsabilitats. No comprenen qye el 96% de l'aigua d Gaza està contaminada. Ni que han dstruit l'economia, forçant la població a viure dels bens transportat a través dels túnels".

Abbas : "En comparació amb Gaza, Cirsjordània floreix. No vull dir que el creixement hagi arribat al màxim, però no té res a veure amb Gaza. Les condicions de vida milloren, hi ha teatres, cinemes, restaurants que obren fins tard perquè la gent se sent segura als carrers".

Abbas : "Gaudim d'una independència total, qu ens permet construir els fonaments d'un estat que està a punt de funcionar des del primer dia quan declarem el seu neixement".
Aquestes frases, que la majoria de mitjans van eludir, les he trobat a Al-Jazeerah.