Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 29 de setembre de 2010

La fi d'una il·lusióVelma Hart va manifestar a Obama el passat 20 de setembre la desil·lusió dels seus votants en un programa en directe de la CSBC.

"Sóc una mare. Sóc una esposa. Sóc una veterana d'Amèrica, una dels teus nord-americans de classe mitjana. I, francament, estic cansada".

"Estic esgotada de defensar-te, de defensar la teva administració, de defensar el canvi que vaig votar. Estic profundament decebuda amb el lloc on estem ara."

"Tinc dos fills a l'escola privada. La recessió econòmica ha tingut un cost enorme en la meva família".

"El meu marit i jo hem fet broma durant anys pensant que les nostres vides estàven ja molt enllà de l'era dels "perritos calientes" i dels fesols. Però, francament, aquèlla època està començant a trucar a la nostra porta i sembla que es cap a on ens dirigim de nou".

Un Obama decebedor només va saber respondre dient que "anem en la bona direcció".