Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 13 d’octubre de 2010

El testimoni de Wafa Sultan en el judici contra Geert Wilders

El tribunal holandès que jutja el líder del Partit de la Llibertat, Geert Wilders, ha acceptat el testimoni expert o pericial de Wafa Sultan sobre la naturalesa de l'islam. En una decissió sense precedent conegut, el tribunal ha llegit la declaració de Wafa Sultan que ha subscrit les afirmacions de Geert Wilders: "sí, l'Alcorà és un llibre feixista", "no, l'islam no és compatible amb els valors occidentals" i "no, no existeix un islam moderat". En un moment de la seva declaració, Sultan afirma que "quan tenia 8 anys, a la pregunta de si "prefereixes un carmel o matar un jueu" jo responia: "matar un jueu". Més clar, impossible.

Vegeu en els vídeos següents la lectura pel tribunal de la delcaració escrita de Wafa Sultan.Transcripció en anglès, aquí.