Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 10 de novembre de 2010

Per putero

Berlusconi, entre moltes altres coses, és un putero de vida dissoluta. Una activitat greument pecaminosa, no només per a l'Església catòlica, apostòlica i romana, sinó també i sobre tot pel pensament socialdemòcrata i la correcció política que ja ha posat el crit al cel, que com tothom sap és el que correspòn.

El que la judicatura i les urnes no han aconseguit, ho volen obtenir tafanejant el llit del primer ministre. Gran victòria. No hauran aconseguit derrotar-lo per fer lleis a la seva mida, sinó per anar de putes.
Aquest és un dels vídeos publicats per la revista Oggi.it en el que es veu l'entrada d'«escorts» (prostitutes de luxe) a la casa de Berlusconi a Arcore.