Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 19 de novembre del 2010

Transforma Espanya

Cent coneguts empresaris i professionals han reclamat al Rei noves reformes econòmiques i del funcionament de l'Estat a través d'un document elaborat per la Fundació Everis. Aquest centre, dirigit per l'exministre Eduardo Serra, va presentar dilluns al rei Joan Carles, en una audiència privada a la Zarzuela, el document Transforma Espanya.

Entre els firmants hi ha César Alierta, Antonio Bufrau, Juan Abelló, Luis Atienza, Antonio Catalán, José Manuel Entrecanales, José Manuel Lara, Ignacio Polanco, Borja Prado o Ignacio Sánchez Galán. Però probablement més significatius són els noms dels especialistes que dónen suport al document, entre els que hi ha Eduard Punset, Xavier Sala i Martín o Pedro Schwartz.

Més informació, aquí.