Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 29 de desembre del 2010

Ningú té l'exclusiva de la pederàstia

El sacerdot catòlic i sociòleg marxista belga François Houtart, figura important del moviment "altermundista", ha confessat haver abusat d'un menor fa quaranta anys i ha demanat que se suspengui la campanya a favor de la seva candidatura al premi Nobel de la Pau 2011. Houtart, de 85 anys, ha reconegut els fets a les pàgines del diari Le Soir després d'una denúncia anònima davant la comissió que estudia els casos de pederàstia a l'Església belga.

Tot i la rellevància del personatge, els mitjans més bel·igerants en la denúncia de la pederàstia a l'Església catòlica no n'han parlat. I si ho han fet, no li han donat la dimensió que li dónen al tema quan l'afectat és un mossèn conservador. Això demostra, una vegada més, que l'objectiu de la internacional mediàtica no és tant la denúncia de la pederàstia com la institució eclesiàstica. Denunciaran també, en el cas que se'n facin ressò, les ONG per les que treballava Houtart? Les acusaran de no haver fet res per purgar els seus membres pederastes?

Els agradi o no, ningú té l'exclusiva de la pederastia.