Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 9 de febrer del 2011

Les llums s'apaguen a Europa

L'octubre passat, Geert Wilders va demanar i va obtenir la recusació dels jutges per parcialitat. Ara s'ha reprès el judici en contra seu per incitació a l'odi racial, acusat d'haver comparat l'Islam amb el nazisme. Aquesta ha estat la seva declaració.


(Traducció al català)

President i membres del tribunal,

Les llums s'apaguen lentament a tot Europa. A tot el continent en què ha florit la cultura, i que l'home ha construït la llibertat, la prosperitat i la civilització.

A tot arreu, les bases d'Occident són atacades. A tot arreu d'Europa, les elits actuen com a protectores d'una ideologia que els pretenia destruir durant 14 segles. Una ideologia que va néixer al desert i no pot produir res més que desert, perquè no deixa llibertat per a l'home.

El Mozart musulmà, el Gerard Reve [autor holandès autor] musulmà, el Bill Gates musulmà, no existeixen. Perquè sense llibertat, no hi ha creativitat.

Estic plenament convençut que la ideologia de l'Islam, especialment coneguda per les matances i l'opressió, només pot produir endarreriment i pobresa.

Sorprenentment, les elits no volen escoltar cap crítica d'aquesta ideologia. Aquest judici no és un cas aïllat. Només els ximples ho creuen.

A tot arreu d'Europa, les elits del multiculturalisme lliuren una guerra contra el seu poble. El seu objectiu és continuar amb l'estratègia de la immigració massiva que a la llarga es traduirà en una Europa musulmana. Una Europa sense llibertat: l'Euràbia.

Les llums s'apaguen a Europa. Qualsevol persona que pensa o parla de manera diferent, ha d'assumir riscos. Els ciutadans amants de la llibertat que critiquen l'islam, o fins i tot que només suggereixen una relació entre l'Islam i el delicte o els delictes d'honor, ha de patir, ser amenaçat, ser perseguit o situat fora de la llei.

Aquells que diuen la veritat estan en perill.

Les llums s'apaguen a Europa. A tot arreu, l'orwelliana policia del pensament està a la caça del pensament prohibit. Empenyent a la gent dins dels límits en els quals se'ls permet pensar.

Sr President i membres d'aquest tribunal, el judici no tracta de mi, sinó d'alguna cosa molt més gran. La llibertat d'expressió no és propietat de les elits d'aquest país. És un dret inalienable. El patrimoni del nostre poble per al qual hem lluitat durant segles, i que ara és sacrificat en nom d'una ideologia totalitària.

Les generacions futures es preguntaran qui tenia la raó en aquest judici. El que defensava la llibertat o els que volien liquidar-la.

Les llums s'apaguen a Europa. La nostra llibertat està limitada per tot arreu. Així que repeteixo el que vaig dir aquí l'any passat: No és només el privilegi, sinó també el deure dels pobles lliures de denunciar qualsevol que amenaci la llibertat. D'aquí el meu dret i el meu deure, que és també el meu paper com a membre del parlament holandès, de dir la veritat sobre la malèvola ideologia anomenada Islam. I espero que la llibertat d'expressió surti triomfant d'aquesta prova.

Espero no només ser absolt, sinó també que la llibertat d'expressió continuarà existint a Holanda i Europa.