Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 1 de març de 2011

Holanda puja el límit de velocitat als 130km/h


EFE:
Holanda assaja des d'avui un augment del límit màxim de velocitat fins als 130 quilòmetres per hora en alguns trams d'autopista, amb l'objectiu d'estendre'l a altres vies durant els propers mesos. La primera fase d'aquestes proves es fa a l'autopista A7, entre Wognum i Zuric (nord del país).

El pla del Govern és aplicar la nova velocitat màxima en un terç de les autopistes holandeses-fins ara limitades a 120 quilòmetres per hora-al llarg de l'actual legislatura. L'Executiu espera que la mesura no suposi un augment dels accidents, sinó que, al contrari, els redueixi. A més, ha advertit en els últims dies que es perseguirà amb severitat als conductors que superin el nou límit.

Durant els propers mesos, Holanda té previst també revisar a l'alça les velocitats màximes en altres vies i passar alguns límits de 80 a 100 i altres de 100 a 120.