Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 26 de març de 2013

Biden va gastar 585.000 dòlars en una nit d'hotel a París


Les despeses del viatge oficial que el vicepresident dels EUA, Joe Biden, va fer a Europa el passat mes de febrer, no són precisament austeres ni ajustades a la situació de crisi actual.

Segons publica un web oficial del govern nord-americà, el compte d'una nit d'hotel a París va ser de 585.000 dòlars, als que cal sumar-hi 321.665 dòlars més pagats a una companyia de limusines, responsable del transport de l'alt funcionari i del seu equip per la capital francesa.

Tot i que Biden va estar només un dia a cadascuna de les ciutats d'Europa que va visitar, el compte del seu hotel a Londres, per exemple, va incloure el pagament per avançat de 136 habitacions per al seu equip, amb una despesa total de 459.338 dòlars.