Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 16 de juny de 2004

El conseller Salvador Milà acusa Sala-i-Martín de ser un agent de Bush i del Pentàgon

El meu veí, el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Salvador Milà, continua comportant-se políticament com un elefant a l'interior d'una botiga de cristalleria. Enlloc de tenir més tacte, d'encaixar les crítiques de manera elegant i, sobre tot, d'expressar-se amb precaució sobre qüestions científiques en debat, Milà es deixa portar per l'impuls visceral, per la retòric fàcil i agressiva i per donar lliçons de tot a tothom.

L'última atzegaiada de Milà ha estat una crítica desinformada i prepotent contra les opinions del professor i economista Xavier Sala-i-Martín respecte el caràcter religiós del moviment ecologista i la seva poca fonamentació científica. Com era de preveure, Milà l'ataca no rebatent els seus arguments sinó acusant-lo de ser un agent del dimoni Bush.

No he trobat l'article de Milà a "La Vanguardia", però si la resposta de Sala-i-Martín.