Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 26 d’octubre de 2004

Sharon: un discurs històric

No us refieu dels intermediaris mediàtics -valgui la redundància- i aneu directament a la font. Això és el que ha explicat Sharon en un discurs històric davant la Knesset defensant el pla de retirada total de la franja de Gaza.

I am accused of deceiving the people and the voters because I am taking steps which are in total opposition to past things I have said and deeds I have done. This is a false accusation. Both during the elections and as Prime Minister, I have repeatedly and publicly said that I support the establishment of a Palestinian state alongside the State of Israel. I have repeatedly and openly said that I am willing to make painful compromises in order to put an end to this ongoing and malignant conflict between those who struggle over this land, and that I would do my utmost in order to bring peace.
El coratge de Sharon ja li ha costat les primeres amenaces de mort en forma de pintades a les parets de Jerusalem i Tel Aviv. Unes amenaces que tenen lloc coincidint amb el novè aniversari de l'assassinat de Yitzak Rabin.