Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 9 de desembre de 2004

La inflació, l'impost revolucionari de l'EstatPorto anys intentant deixar de ser un analfabet en Economia. Des que era marxista -on la infraestructura econòmica era el fonament per entendre les relacions de producció i, a partir d'aquí, conèixer ni més ni menys que el futur de la història- fins ara, en que m'acosto a la doctrina -quina paraula més lletja!- liberal, la veritat és que no me'n surto. Per a mi, l'economia es esoterisme en estat pur o, si més no, un idioma desconegut. Es per això que sempre que puc -i la majoria de les vegades no puc- faig servir la pedra Rosetta dels articles d'en Xavier Sala-i-Martín i, més recentment, dels d'en Jorge Valín.

Aquesta innecessària introducció serveix per aconsellar-vos un article d'en Valín -La inflación aumenta.¿Pero cuánto más puede aumentar?- sobre aquest altre misteri que és la inflació.