Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 31 de desembre del 2004

Un Bin Laden a la defensiva declara que anar a votar és apostasia i certifica que Al-Zarqawi és el comandant d'Al-Qaeda a l'Iraq

Dilluns passat, 27 de desembre, Al-Jazira va emetre un nou missatge de Bin Laden o de qui es fa passar per ell. Aquest missatge revela fins a quin punt Al-Qaeda està preocupada pels cops que està rebent a l'Iraq i especialment per la pèrdua de Fallujah i la imminència de les primeres eleccions democràtiques que no aconsegueixen aturar.

"¿Cuál es la diferencia -diu Bin Laden- entre la masacre del tirano Saddam [Hussein] en Halabja y la masacre de Bush en Faluyah?. Si Saddam mató allí [en Halabja] a unos cuantos miles de nuestros hermanos kurdos en nombre del odioso nacionalismo, el faraón de esta era [es decir, Bush] sólo en Faluyah mató a varios miles e hirió y dejó paralíticos al doble [de personas], además de expulsar y aterrorizar a centenares de miles - y todo esto en nombre del sangriento cruzado-sionista".
Tot seguit, el cap de la banda naziislamista, surt al pas dels musulmans que diuen que la jihad només es competència dels residents a l'Iraq o Palestina per recordar-los que és un deure personal de tots els musulmans, començant pels que estan més propers a la zona de conflicte. Bin Laden sentencia: "Zafarse de la jihad personal es el comportamiento más destacado de los hipócritas" i llança un advertiment als musulmans tebis o moderats:

Ayudar a América, al gobierno de Alawi [en Irak], que es un [Murtada] apóstata, o al gobierno de Karzai [en Afganistán], al gobierno de Mahmoud Abbás [en la Autoridad Palestina], que es apóstata, o a otros gobiernos apóstatas en su guerra contra los musulmanes es la mayor apostasía de todas y equivale al abandono de la comunidad musulmana.
"[Esta categoría] incluye a los propietarios y empleados de compañías que procesan petróleo o [fabrican] armas u otros bienes. Cualquiera que les ayude en cualquier sentido es un apóstata y tenemos que combatirle..."
(...)
"El personal del ejército [iraquí], de los aparatos de seguridad o [de la] guardia nacional [...] su sangre está permitida. Son apóstatas por cuyas muertes no debe rezarse. No pueden heredar, y no se puede heredar de ellos [tras su muerte]. Sus mujeres están separadas de ellos y no deben ser enterrados en cementerios musulmanes".

Com sigui que una gran majoria dels iraquians es moren de ganes per anar a votar -totes les enquestes així ho testimonien- Bin Laden passa de l'advertiment a l'amenaça:

"Los musulmanes deben tener cuidado con este tipo de elecciones. Deben cerrar filas en torno a los guerreros de la jihad y [en torn a] aquellos que resisten a los ocupantes". "Cualquiera que participe en estas elecciones... ha cometido apostasía contra Alá". [Les eleccions son] "privilegio de la nación [islàmica]", [però aquest privilegi es limita a que] "el príncipe [electe] sea un musulmán, y que instituya el Islam, es decir, que el Islam sea la única fuente de edictos y leyes". [Bin Laden explica que participar en aquestes eleccions és apostasia perquè la constitució iraquiana és] "una constitución Jahiliyya hecha por el hombre" [i perquè]"las elecciones son [una ordre] de América, bajos sus aviones, bombas y tanques".
Aquesta amenaça la fa extensiva també a les eleccions a president de l'autoritat nacional palestina el 9 de gener.

Finalment, Bin Laden, certifica que ha fet una aliança amb Abu Musab Al-Zaqawi i anima els seus seguidors a obeir-lo:
“Sabed que el camarada guerrero Abú Mus'ab Al-Zarqawi es el comandante [Emir] de la organización Al-Qa'ida en la tierra del Tigris y el Eúfrates, y los camaradas de la organización deben obedecerle".
Bin Laden recorda que la "campanya de l'Iraq" costa a Al-Qaeda 200.000 euros a la setmana, el que sembla una crida a practicar l'impost revolucionari a través del segrest, el robatori i l'extorquiment.