Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 13 de desembre de 2004

Zapatero no es va aixecar perquè ningú no li havia dit que tenia de fer-ho"Mire usted, señor embajador, le voy a decir la verdad: en el programa de mano que a mí me dieron cuando llegué al desfile, no venia nada referente a que había de levantarse al paso de las banderas..."

Aquesta va ser, segons "elConfidencial.com" (via Hispalibertas), la increíble resposta de Zapatero a la pregunta de l'ambaixador nord-americà a Espanya, George Argyros, de perquè no s'havia aixecat al pas de la bandera dels EUA en la desfilada militar de l'any passat.

L'article també revela que no hi va haver carta de Bush en resposta a la felicitació de Zapatero per la seva reelecció, sinó un simple acús de rebut de l'ambaixada dels Estats Units a Madrid. És per aquest motiu que el govern no hauria fet pública la nota al·legant que "pertanyia a l'àmbit privat".