Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 20 de maig de 2005

Com Saddam va comprar l'oposició al seu derrocament

Els nostres mitjans de comunicació pràcticament no s'han fet ressò de l'informe del sotscomitè del Senat dels EUA que ha estudiat el frau comès pel règim de Saddam Hussein al programa Petroli per Aliments i les seves implicacions polítiques. Alguns mitjans s'han limitat a glosar la compareixença del diputat britànic George Galloway, presentat-lo com un heroi que surt al pas de les mentides americanes, quan tots els indicis presentats pels senadors i les contradiccions en que va caure mostren exactament el contrari.

Per avalar aquesta afirmació, us dóno l'enllaç al document textual del sostcomitè, així com al vídeo de la compareixença dels seus redactors.