Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 8 de setembre del 2005

Els imams exigeixen a Sarah Mendly que es retiri immediatament de la cursa a Miss Regne Unit

Sarah Mendly Sarah Mendly, de 23 anys, és una noia iraquiana que va fugir amb la seva família del règim de Saddam Hussein l'any 1993. Treballa al Regne Unit com a representat de vendes d'una empresa farmacèutica i acaba de guanyar el concurs de Miss Nottingham. Se la considera una clara favorita per obtenir el títol de Miss Regne Unit. Si l'obté, el mes de desembre anirà a la Xina per competir pel títol de Miss Univers. Però les il·lusions de Sarah s'han vist amenaçades. Els imams, entre ells el cap del Liverpool Islamic Institut, Hashim Sulaiman, li han demanat que es retiri immediatament de la competició. Segons Sulaiman, la sharia decreta que mostrar la carn nua és il·legal. Una dona musulmana només pot mostrar la cara i els peus. Sarah Mendly ha dit que, com a molt, es limitarà a portar en lloc d'un bikini un trajo de bany d'una sola peça i un pareo, però que en cap cas pensar retirar-se.
"I wanted to show that there are attractive British Iraqi girls who are proud of being both British and Iraqi.
"Some fanatics might say entering a beauty contest is wrong because you are putting yourself up to be judged by your physical appearance - but my family supports me."