Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 7 de novembre de 2005

Michael Moore, propietari de Halliburton!

Portada del llibre de Peter SchweizerNo sé si es veritat, però Peter Schweizer assegura en un llibre que acaba de publicar que Michael Moore, entre altres figures de la progresia americana, és propietari de milers d'accions de grans empreses multinacionals americanes. Tot i que Moore assegurava que no en tenia ni una, el llibre publica que té 2.000 accions només de l'empresa Halliburton!. Ho he trobat aquí, via Barcepundit.
"I don't own a single share of stock!" filmmaker Michael Moore proudly proclaimed. He's right. He doesn't own a single share. He owns tens of thousands of shares – including nearly 2,000 shares of Boeing, nearly 1,000 of Sonoco, more than 4,000 of Best Foods, more than 3,000 of Eli Lilly, more than 8,000 of Bank One and more than 2,000 of Halliburton, the company most vilified by Moore in "Fahrenheit 9/11."