Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 17 de maig de 2006

L'avió que mai no va existirEl Departament de Defensa dels Estats Units ha fet públic oficialment el vídeo de l'avió que es va estavellar contra el Pentàgon l'11-S, a petició de l'ONG, Judicial Watch.

"Nous espérons que cette vidéo mettra fin aux théories du complot liées au vol 77 d'American Airlines", déclare le président de Judicial Watch, Tom Fitton, cité dans le communiqué. Plusieurs théories du complot ont fleuri après le 11-Septembre. Le Français Thierry Meyssan, de l'association anti-religieuse Réseau Voltaire, a ainsi affirmé qu'aucun avion ne se serait écrasé sur le Pentagone. Dans son livre publié en 2002, "L'Effroyable imposture", qui a été un best-seller mondial, il affirme que cet attentat ne serait qu'une mise en scène résultant du complot ourdi par un groupe militaro-industriel américain proche du président des Etats-Unis. M. Meyssan a perdu des procès intentés contre des journalistes qui l'ont qualifié de révisionniste.

Si us voleu estalviar tot el muntatge videogràfic anterior i veure només les imatges de les càmares de seguretat del Pentàgon, cliqueu aquí (vídeo 1) i aquí (vídeo2).