Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 24 de juliol del 2007

Castro: “Noquejats” amb dòlars

El boxador cubà Guillermo RigondeauxDiversos esportistes cubans –dos dels millors boxadors de l’illa, un jugador de handbol de 19 anys i un entrenador de gimnàsia artística- han aprofitat els Jocs Panamericans de Rio de Janeiro per fugir. Fidel Castro, que des que està convalescent governa per via epistolar, ha explicat la deserció amb el rovellat argument que han estat “noquejats” amb dòlars nord-americans.

"Sencillamente los noquearon con un golpe directo al mentón, facturado con billetes norteamericanos. No hizo falta conteo alguno de protección", escribió en su columna. "La traición por dinero es una de las armas predilectas de EE.UU. para destruir la resistencia de Cuba", dijo. (...)"Las autoridades brasileñas han declarado que los que deserten deberán probar la necesidad real de asilo", y "no existe justificación alguna" para que los "traidores" de los Juegos de Río lo hagan, dice el artículo firmado por Castro, que se difundió este lunes en La Habana.