Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 5 d’octubre del 2007

La pregunta

Rosa Díez demana que se expliqui perquè abans es tractava a Batasuna “com a polítics i ara com a terroristes”

La dirigente del partido Unión, Progreso y Democracia (UPD), Rosa Díez, expresó este viernes su satisfacción por la detención de la cúpula de Batasuna pero urgió al Gobierno de José Luis Rodríguez Zapatero y a los jueces a aclarar por qué "ahora sí se les puede tratar como terroristas y antes se les tenía que tratar como políticos". "Esta contradicción la ve cualquiera".


Seria la pregunta del milió si no fós perquè tots sabem la resposta. Però saber-la no vol dir que no calgui formular-la. Pel contrari, cal preguntar-la i exigir-ne de l'estat una resposta.

ADDENDA.- La resposta de Garzón:
El juez de la Audiencia Nacional Baltasar Garzón ha afirmado hoy que, tras "la escalada exponencial de acciones terroristas" llevadas a cabo por ETA desde el final de la tregua, no puede interpretarse la actividad de la ilegalizada Batasuna "de forma aislada", sino como "coadyuvante" de la organización terrorista.