Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 6 de juliol del 2010

Obama va dir a la NASA: La prioritat han de ser les relacions amb el món musulmà

El màxim responsable de la NASA, Charles Bolden, ha declarat en una entrevista a Al-Jazeera que la missió més important de l'agència espacial és millorar les relacions amb el món musulmà, segons les instruccions que ha rebut del president Obama.
"Quan em vaig convertir en director de la NASA, em va encarregar tres coses. Volia que l'ajudés a motivar els nens per a les matemàtiques i la ciència, ampliar les nostres relacions internacionals i, en tercer lloc i probablement el més important, volia que trobés la manera donar la mà al món musulmà i tenir més contacte amb les nacions predominantment musulmanes perquè puguin apreciar millor la seva contribució històrica a la ciència... a les matemàtiques i l'enginyeria".