Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dissabte, 3 de juliol del 2004

9 de juliol, jornada internacional per la llibertat i la democràcia a l'Iran

M'acabo d'assabentar (via Barcepundit) que un grup d'iranians que lluiten per la democràcia al seu país -veure Free Iran- han convocat una jornada de protesta internacional contra el règim dels aiatolàs pel pròxim dia 9 de juliol. També han fet un manifest i recullen firmes.

A diferents ciutats del món, grups de ciutadans sol·lidaris amb la lluita contra els règims medievals, terroristes, islamofeixistes i fanàtics com el de l'Iran, han convocat concentracions o manifestacions pacífiques per aquesta data o en dates properes(Washington, Los Angeles, Seattle, Toronto, Berlín, Hamburg, Heidelberg, Munic, Stockholm, Göteborg, París, Oslo, Brussel·les, Helsinki, entre altres). A tot arreu menys a Espanya. Seran poquets i no sortiran al diari ni a la tele, però hi seran. Aquí no hi haurà ningú. Aquí, sortir al carrer per lluitar per la llibertat dels altres no mola, però sortir al carrer per evitar que Bush els alliberi, sí.