Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 17 d’agost del 2004

Les 59 mentides de Michael Moore a Fahrenheit 9/11

Michael Moore, l'enfant terrible de la gauche divine americana, no ha aconseguit que el partit demòcrata, que s'agafaria a un ferro roent per aconseguir la derrota de Bush a les eleccions de novembre, li promocioni la seva pel·lícula Fahrenheit 9/11. Per què?. No per falta de ganes sinó perquè la pel·lícula és tant demagògica i falsa que no té credibilitat . Kerry ha considerat, molt encertadament, que amb amics com Moore no necessita enemics i se'n ha desentès.

Dave Kopel s'ha pres la molèstia de fer una relació de les mentides de la pel·lícula i, fins ara, n'ha trobat 59. Us recomano la seva lectura aquí.

Adenda: Michael Moore no es res més que un aprenent de les tècniques propagandístiques de la cineasta nazi Leni Reifensthal o del bolxevic Eisenstein. Ho trobareu a Propaganda Tactics and Fahrenheit 9/11 del Dr. Kelton Rohads, obtingut a través de NetWar.

Segona adenda: No us perdeu l'article "La fiebre manipuladora de Michael Moore" de José Carlos Rodríguez en castellà.